Den otevřených dveří pro magisterské obory 2022

Jste studentem VŠE a plánujete zde pokračovat i v navazujícím studiu? Vystudovali jste jinou Vysokou školu a rádi byste magisterské studium studovali na Vysoké škole Ekonomické v Praze? Pak je Den otevřených dveří pro magisterské programy přímo pro Vás!

Dne 9. března 2022 se bude konat Den otevřených dveří věnovaný magisterským programům. Dozvíte se veškeré informace o studiu od přijímacího řízení, systému kreditových poukázek, studijních programech až po studentský život na VŠE. S informacemi Vás seznámí zástupci jednotlivých fakult. Nepřijdete ani o prohlídku kampusu, podrobnosti o ubytování, zahraničních výjezdech nebo aktivitách studentských spolků.

Eventové centrum VŠE zajistí pro Den otevřených dveří prohlídky školního kampusu Žižkov, během kterého budou zájemcům představeny školní prostory a budou jim předány další důležité informace o studiu a studentském životě.

Prohlídky kampusu Žižkov proběhnou v 11:00, 12:00, 13:00 a 17:00

 

ONLINE PŘENOS můžete sledovat zde 9. 3. 2022 od 14 h.

Rozhovory vás tradičně provede Ing. Mgr. Martin Rey, jenž je ředitelem RPC VŠE – centra, které Vás bude provázet celým studiem.

 

Program