Report z VŠE Bomba Party

Ve středu 25. září 2024 se konala zahajovací party akademického roku 2024/25 VŠE Bomba Party, kterou pořádal studentský spolek ESN VSE Prague. Akce navázala na předchozí úspěšný ročník a ještě vylepšila loňský rekord v návštěvnosti.
Přes 1700 studentů VŠE a jejich přátel navštívilo OX Club Prague, aby společně oslavili začátek nového akademického roku. Po loňském vyprodaném ročníku se kapacita vinohradského OX Clubu rozšířila o třetí stage a prostory přilehlé restaurace, i letos se však podařilo vyprodat celou kapacitu už během online předprodeje, na místě byl k dispozici jen omezený počet vstupenek. Akci si přišli užít zástupci všech šesti fakult VŠE, oslavy si nenechaly ujít ani skupinky studentů z Fakulty managementu v Jindřichově Hradci. Někteří studenti přišli oblečení v barvách svých fakult, svou příslušnost prokazovali také barevnými znaky na obličeji a univerzitním merchem. Vedle studentů českých studijních programů měly své zastoupení i cizojazyčné programy, početnou skupinu tvořili zahraniční studenti studující na VŠE v rámci programu Erasmus+.
Akce letos začala už v 19 hodin, členové VŠE CREW uspořádali posezení (nejen) pro studenty prvních ročníků v restauraci propojené s OX Clubem. Brány do klubu se pak otevřely v 21:00, kdy odstartovala hudební produkce na všech třech stagích. Na své si přišli fanoušci různých hudebních stylů, paletu žánrů elektronické hudby doplňovaly hudební styly pop a rap, třetí stage umístěná v podzemním OX Baru byla zaměřená na oldies a hity minulého století. O půlnoci všechny návštěvníky roztančila a pobavila VŠE CREW, jejíž členové na hlavním pódiu vystoupili s půlnočním překvapením. Celkem na akci vystoupilo 11 djů, téměř polovinu z nich tvořili absolventi VŠE, a o zábavu bylo postaráno až do 5 hodin ráno.
Akce se těší pozitivním ohlasům, návštěvníci si mohou připomenout slavnostní večer na fotkách od dvou profesionálních fotografů a také na aftermovie. Kompletní fotoreportáž s aftermovie najdete na Facebookové stránce Nation2Nation. Mimo školní lavice se studenti mohou potkat při dalších velkých univerzitních akcích Talent VŠE a Ples VŠE, na které byli všichni návštěvníci zváni velkými plakáty při vstupu do klubu.
Organizátoři z ESN VSE Prague děkují za projevenou podporu a rádi návštěvníky přivítají na některé z nadcházejících akcí.
Fotoreporty:
https://www.facebook.com/share/p/FcfgndDbvrPHiv9f/
https://www.facebook.com/share/p/NWYs6UDqcx54MUNs/